095 4444 114 | 021 510 288   info@travelgatecroatia.com

VacaPros

VacaPros pomoći će vam da oglasite vaše kapacitete putem VacaBed platforme. Pomoću posebnih obrazaca recite nam malo više o vašim kapacitetima i njihovim karakteristikama kao bi vas mogli uvrstiti u našu ponudu i predstaviti vas vašim gostima na prodajnoj mreži od preko 1000 prodajnih partnera. Prema potrebi dogovorite i osobni sastanak sa našim djelatnicima.

Prijavite se
woman2
banner st business man

Booking Tim

Nakon što uvrstimo vaše kapacitete u našu ponudu, naš booking tim pobrinit će se da nikad više ne propustite niti jednu rezervaciju. Naši djelatnici odgovorit će na sve upite vaših gostiju u rekordnom vremenu, brinuti se o posebnim zahtjevima gostiju, ugovarati rezervacije te upravljati plaćanjima rezervacija. Više ne trebate brinuti o različitim provizijama i naknadama raznih agencija i portala - VacaBed sve to radi umjesto vas, a svaka vaša rezervacija potvrđena je sigurnosnim depozitom!

Pogledaj prodajne partnere

Trip Experience Tim

Nakon što počnu pristizati rezervacije od strane VacaBed-a, naš Trip experience tim zadužen je da svaka vaša rezervacija prođe u najboljem mogućem redu. Trip experience tim biti će vam na raspolaganju 24x7 kako bi vam pružili kompletnu podršku i to prije, tijekom i nakon svake vaše rezervacije. Također, naš Trip experience tim pobrinut će se da svaki vaš gost bude i zadovoljan gost pružajući im kompletne i prilagođene usluge i informacije.

Primjer aplikacije za goste
contact us
crystal 1446195365 d pic

Lokalni partneri

Nakon svake VacaBed rezervacije angažirat ćemo naše lokalne partnere kako bi osigurali da vaši kapaciteti uvjek budu blistavo čisti za sve vaše nove goste. Prema potrebi, na vaš zahtjev ili zahtjev vašeg gosta, organizirat ćemo i koordinirat usluge kućnog majstora i tekućeg održavanja kako bi otklonili sve nedostatake do kojih može doći prije, tijekom ili nakon boravka gostiju u vašem objektu.

Dodatne usluge za iznajmljivače

Više od samih rezervacija!

ru6  ru7

Povećajte prihode od najma smještajnih kapaciteta!

PRIJAVI SE